S’ensorra el sostre d’un habitatge sense provocar cap ferit

0
99

Tres famílies van haver de ser reallotjades ahir a la nit després que s’esfondrés el sostre del menjador d’un habitatge situat al número 13 del carrer de Sant Josep de la Llagosta. El succés va tenir lloc sobre la mitjanit i es va saldar sense cap ferit.

En el moment en el qual va caure el sostre no hi havia ningú al menjador. Els quatre ocupants de l’habitatge, tots adults, estaven dormint. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i una ambulància es van apropar al lloc dels fets.

Com a mesura preventiva, van ser desallotjats els veïns de les cases situades als números 9-11, 13 i 15 del carrer de Sant Josep i es va precintar el seu entorn. Les quatre persones que residien a l’habitatge més afectat van ser allotjades a un hotel i la resta, amb familiars.

Des dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, s’ha fet aquest matí una inspecció de la zona i s’ha comprovat el mal estat de l’estructura tant de l’habitatge del número 13 com del número 15. Les bigues són molt velles i el fort aiguat que va caure ahir a la Llagosta sembla ser que va ser determinant perquè s’enfonsés el sostre. La família que viu al número 9-11 tampoc no podrà tornar de moment a casa a l’espera que en els propers dies es prenguin unes mostres per assegurar que no hi ha cap perill.

Publicitat