El FS Unión Llagostense comença la lliga amb derrota

0
89

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha debutat aquesta tarda a la lliga amb una derrota per 5 a 6 contra la Trinitat Nova. El partit ha estat força igualat. Els de Juan Carlos García han arribat a perdre per 2 a 6, però han reaccionat i han estat a un pas de treure un resultat positiu.

L’1 a 0 l’ha fet Arnau al minut 9 després d’una ràpida recuperació dels llagostencs. Els visitants han empat un minut més tard. Al minut 11, Iván ha aconseguit el 2 a 1. Després d’una ocasió clara de Kevin, que ha xutat fora, la Trinitat Nova ha tornat a empatar. Abans del descans, ha arribat el 2 a 3.

Els primers minuts de la segona part han estat de clar color visitant. En vuit minuts, la Trinitat Nova ha generat ocasions i ha marcat tres gols. El partit semblava sentenciat, però els de la nostra localitat han reaccionat. Al minut 9, Kevin ha xutat contra el pal. Quatre minuts després, el mateix Kevin ha marcat. Després, David Soria ha fet dos gols. David Martín encara ha tingut una altra oportunitat, però ha xutat fora. El proper compromís de l’equip llagostenc serà a la pista del Ripoll.

Publicitat