Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Eixample CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia, campió del grup 2 de la Segona Divisió la temporada passada, inicia demà dissabte una nova temporada. Les llagostenques mantenen Dani Mosteiro com a entrenador i presentaran un equip amb un total de vuit fitxatges a la pista de l’Eixample de Barcelona.

FS Unión Llagostense – Trinitat Nova
El FS Unión Llagostense, dirigit per Juan Carlos García, jugarà la primera jornada de la Lliga Nacional, màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala, demà dissabte al CEM El Turó, a les 17.30 hores. Els llagostencs rebran la Trinitat Nova amb sis cares noves: pugen els juvenils Álex Bayón i Alberto Segura; els jugadors del sènior B Sergi López i Kevin Gómez; i els fitxatges Gerard Alonso i David Martín, que torna a l’equip llagostenc.

Fènix – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense jugarà diumenege a la pista del Fènix la primera jornada del grup A de la Primera Territorial.

FUTBOL
Sentmenat – CE la Llagosta
El nou primer equip del CE la Llagosta s’estrenarà en partit oficial aquesta temporada a la primera jornada del grup 12 de la Quarta Catalana, demà dissabte al camp del Sentmenat. L’equip llagostenc, dirigit per Manuel Iglesias i José Bermejo, ha signat una vintena de jugadors, la majoria d’ells del municipi.

CD Viejas Glorias – Cardedeu
El CD Viejas Glorias jugarà el primer partit del grup 1 de la Primera Divisió de l’Associació de Futbol Veterans Vallès-Maresme. El primer duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores contra el Cardedeu. El conjunt de la nostra localitat té un total de 27 fitxes i ha incorporat cinc jugadors que provénen de Santa Perpètua de la Mogoda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies