Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Una dona ferida en relliscar la motocicleta que conduïa

Una dona va resultar ferida ahir en un accident de trànsit a l’avinguda de l’Onze de Setembre de la nostra localitat. Els fets van passar poc abans de les 20 h, quan la motocicleta que conduïa va relliscar i va topar amb un altre vehicle estacionat a l’alçada del carrer Cabanyes.

Tot sembla indicar que una taca de gasoil al paviment va provocar que la motocicleta rellisqués. La dona va patir diverses contusions i va ser traslladada a l’Hospital de Mollet del Vallès per una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques. Fins al lloc dels fets es va traslladar la Policia Local de la Llagosta i una dotació dels Bombers de la Generalitat per netejar les taques de la calçada.

Publicitat

Publicitat