Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

S’obre el període d’inscripcions per a la Zumba Gegant 2019

La Colla Gegantera de la Llagosta ha obert el període d’inscripcions per participar en la Zumba Gegant 2019. L’activitat tindrà lloc el 17 de novembre, de 10 a 14 hores, a la plaça de la Sardana i servirà per recaptar diners per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Les entrades estan limitades a 300 persones i els punts de venda per comprar els tiquets són l’Escola Okinawa Team, del número 18 del carrer Santa Teresa; Florimueble, del número 82 de l’avinguda Onze de Setembre; Que me pongo, moda y complementos, del número 53 de l’avinguda Onze de Setembre; i entre la vintena de monitors i monitores que hi participaran.

El preu de les inscripcions és de 8 euros, de forma anticipada, o de 10 euros, en taquilla, i inclou polsera, samarreta i una ampolla d’aigua. Pel que fa al preu dels infants, fins a dotze anys, és de 6 euros i inclou polsera, samarreta i una ampolla d’aigua.

Publicitat

Publicitat