Ja estan obertes les matriculacions als cursos de català

0
117

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert aquesta setmana el període de matriculació als cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística al Vallès Oriental. Les inscripcions estan obertes fins al 27 de setembre.

Aquest any, l’Oficina de Català ofereix el curs bàsic 1 a persones que volen començar a parlar el català i també l’intermedi 1 a persones que volen consolidar la parla i també millorar-ne l’escriptura. Els cursos es faran a l’aula de català, a Can Pelegrí. El bàsic 1 es farà dilluns i dimecres, de 18.30 a 20.30 h, i l’intermedi 1 es farà de 15.45 a 17.45 h, des del 30 de setembre fins al 12 de desembre de 2019.

Les persones interessades a matricular-se als cursos de català poden passar de dilluns a divendres pel matí, de 10 a 13 h, per l’Oficina de Català de la Llagosta, al passeig del Pintor Sert, 2-4 i dilluns i dimecres per la tarda, de 16 a 19.30 h, per Can Pelegrí, al carrer Jaume I, 7-9.

Publicitat