Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Ja estan obertes les matriculacions als cursos de català

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert aquesta setmana el període de matriculació als cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística al Vallès Oriental. Les inscripcions estan obertes fins al 27 de setembre.

Aquest any, l’Oficina de Català ofereix el curs bàsic 1 a persones que volen començar a parlar el català i també l’intermedi 1 a persones que volen consolidar la parla i també millorar-ne l’escriptura. Els cursos es faran a l’aula de català, a Can Pelegrí. El bàsic 1 es farà dilluns i dimecres, de 18.30 a 20.30 h, i l’intermedi 1 es farà de 15.45 a 17.45 h, des del 30 de setembre fins al 12 de desembre de 2019.

Les persones interessades a matricular-se als cursos de català poden passar de dilluns a divendres pel matí, de 10 a 13 h, per l’Oficina de Català de la Llagosta, al passeig del Pintor Sert, 2-4 i dilluns i dimecres per la tarda, de 16 a 19.30 h, per Can Pelegrí, al carrer Jaume I, 7-9.

Publicitat

Publicitat