El CD la Concòrdia fitxa Silvia Jorquera

0
75

El CD la Concòrdia va incorporar fa uns dies Silvia Jorquera, que es converteix en el vuitè fitxatge de l’equip llagostenc per aquesta temporada 2019-2020. La jugadora prové del CN Caldes i juga de tanca. El conjunt de Dani Mosteiro ha incorporat fins ara la portera Júlia Sanz (CN Caldes); l’ala-tanca Leyre Granero (CN Caldes); les ales Mercè Portabella (Les Corts) i Sandra Navarro (Rubí); les ales-pivot Élida Tortosa (Rubí) i Júlia Nabona (Sabadell); i la pivot Naiara Moreno (sense equip).

La Concòrdia s’estrenarà aquest cap de setmana en partit oficial a la Segona Divisió espanyola a la pista de l’Eixample. El cap de setmana passat les llagostenques van disputar dos partits: dissabte van guanyar a la pista de Les Glòries, per 0 a 2; i diumenge van empatar contra el Futsal Mataró, 2 a 2.

Publicitat