Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia fitxa Silvia Jorquera

El CD la Concòrdia va incorporar fa uns dies Silvia Jorquera, que es converteix en el vuitè fitxatge de l’equip llagostenc per aquesta temporada 2019-2020. La jugadora prové del CN Caldes i juga de tanca. El conjunt de Dani Mosteiro ha incorporat fins ara la portera Júlia Sanz (CN Caldes); l’ala-tanca Leyre Granero (CN Caldes); les ales Mercè Portabella (Les Corts) i Sandra Navarro (Rubí); les ales-pivot Élida Tortosa (Rubí) i Júlia Nabona (Sabadell); i la pivot Naiara Moreno (sense equip).

La Concòrdia s’estrenarà aquest cap de setmana en partit oficial a la Segona Divisió espanyola a la pista de l’Eixample. El cap de setmana passat les llagostenques van disputar dos partits: dissabte van guanyar a la pista de Les Glòries, per 0 a 2; i diumenge van empatar contra el Futsal Mataró, 2 a 2.

Publicitat

Publicitat