El CE la Llagosta, al grup 12 de la Quarta Catalana

0
73

El Club Esportiu la Llagosta ha estat enquadrat al grup 12 de la Quarta Catalana, segons ha publicat la Federació Catalana de Futbol (FCF). El primer compromís del nou primer equip de futbol de la nostra localitat s’estrenarà a la primera jornada el 21 de setembre al camp del Sentmenat. Pel que fa a la primera jornada al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert tindrà lloc el 28 de setembre contra el Sant Quirze B, a les 17.30 hores.

Els rivals de la Llagosta al grup 12 de la Quarta Catalana són Penya Blaugrana Ramon Llorens, Escola Futbol Base Ripollet, Santa Maria Montcada B, Can Mas Ripollet, Rubí C, Cercle Sabadellès 1856 B, Badia del Vallès B, Roureda, Joventut 25 de Setembre B, Escola Futbol Base Sentmenat, La Romànica B, Escola Futbol Barberà Andalucia B, Sabadellenca B, Sant Quirze B i Sentmenat.

Publicitat