Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

ERC demana a l’equip de govern la creació d’un punt d’ofrenes florals per a la Diada del 2020

Esquerra Republicana de Catalunya a la Llagosta ha demanat a l’equip de govern la creació d’un punt d’ofrenes florals per a la Diada de Catalunya del 2020 per posar “remei al greuge que per a molts llagostencs i llagostenques suposa no disposar dins del seu poble d’un punt commemoratiu de l’11 de setembre de 1714”, segons ha manifestat en un comunicat. En el mateix document. l’agrupació local d’ERC recorda que l’any passat i al juliol d’enguany no va ser admesa a tràmit una moció pel ple ordinari per proposar un punt d’ofrenes florals.

El partit independentista ha explicat al comunicat que “hi ha una moció aprovada en sessió plenària el 2008 sense desplegar on es demanava la creació d’un punt d’ofrenes florals per a la Diada” i, a més, ha afegit que “no es demana res diferent del que es fa a la resta dels pobles de Catalunya des de fa 40 anys i que aquí encara no passa”.

De fet, ERC ha criticat que l’actual cerimònia de la Diada de Catalunya a la Llagosta es caracteritza per la seva “senzillesa i simplicitat, on només es realitza la hissada de la senyera i es reprodueix el Cant dels Segadors en una cerimònia que no arriba als dos minuts de durada”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies