Antonio García Robledo fitxa pel Nantes

0
85

Antonio García Robledo ha deixat el Fraikin BM Granollers i ha fitxat per l’HBC Nantes, de França. El club francès va comunicar dilluns la incorporació del jugador llagostenc pel que resta de temporada després d’arribar a un acord amb el club granollerí i el lateral de la nostra localitat.

García Robledo posa així punt final a la seva segona etapa com a jugador del BM Granollers. El llagostenc va militar la temporada passada al club vallesà, sent un dels jugadors més importants. Anteriorment havia estat set temporades fora del pavelló granollerí passant pel CSM Bucaresti, FC Barcelona, KIF Copenhague, Pick Szeged, PSG i Ademar de Lleó.

Pel llagostenc, la lliga francesa no serà gens desconeguda perquè va disputar-la les temporades 2012-2013 i 2013-2014 guanyant una lliga i una copa amb el PSG.

Publicitat