Afectacions pel vent a la Llagosta

0
102

El fort vent que va bufar ahir al matí va causar alguns desperfectes a la nostra localitat que van necessitar la intervenció de la Policia Local, la Brigada, Protecció Civil i dels Bombers de la Generalitat.

El vent va provocar la caiguda d’un arbre al carrer de l’Estació, a l’alçada del final del Parc Popular. La caiguda de branques en aquesta via va trencar el vidre d’un cotxe. Al carrer del Montseny també hi va haver problemes amb un altre arbre. A diversos carrers es van produir caigudes de branques, com al de Cabanyes o el de la Riera Seca. Al carrer de Joaquim Blume el vent va aixecar un para-sol d’un bar causant desperfectes a un vehicle.

Al llarg del matí d’ahir i durant la nit prèvia, Protecció Civil va tenir activada l’alerta del pla Ventcat.

Publicitat