Dijous, 28 març 2024
15.9 C
La Llagosta

La Llagosta se suma avui a la celebració de la Diada de Catalunya

Aquest migdia s’ha fet la hissada institucional de la Senyera als pals de l’Ajuntament. Com és habitual, la bandera catalana ha pujat mentre sonava l’himne dels Segadors. Dues membres del grup de percussió Lotokotó de la Llagosta han estat convidades a hissar la senyera, amb motiu del desè aniversari de l’entitat. A l’acte ha assistit l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, regidors i regidores del PSC i edils de l’oposició, concretament els d’ERC i la LLEC.

Aquest ha estat l’acte principal de la celebració de la Diada a la nostra localitat. Un bon nombre de persones s’han apropat fins a la plaça d’Antoni Baqué per participar-hi, unes a títol particular i altres membres d’entitats i partits polítics.

Al llarg del dia hi ha previstes altres activitats. Durant tota la jornada s’està desenvolupant la vuitena edició del Ral·li Fotogràfic de la Llagosta, que organitzen el Foto-Club la Llagosta i la Colla Gegantera de la Llagosta. 21 persones participen en aquest concurs.

La pluja d’aquest matí ha obligat a la Colla Gegantera a ajornar la Cercavila familiar gegant, prevista per a les 11 h. L’acte tindrà lloc a les 16.30 h. La sortida es farà des del Centre Cultural.

El temps sí que ha permès gaudir de l’actuació de Landry el rumbero a la plaça d’Antoni Baqué, un acte que també ha organitzat la Colla Gegantera.

A les 14 h es farà l’Homenatge a la Gent Gran que cada any prepara la Casa de Andalucía de la Llagosta. El Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons es tornarà a omplir durant l’àpat.

El darrer acte de la jornada serà el 31è Homenatge a Catalunya organitzat pel Grup de Ball de Gitanes de la nostra localitat. Aquest any, estan convidats l’Esbart Dansaire Sant Marçal de Cerdanyola del Vallès i el Grup Tierra Extremeña, de la Unión Extremeña de Terrassa. A l’escenari també pujarà el Grup de Balls de Gitanes de la Llagosta. la Colla Gegantera de la Llagosta farà ballar durant l’acte als gegants de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies