Front comú dels ajuntaments contra l’amenaça d’Endesa

0
93

El món del municipalisme ha mantingut aquesta setmana una reunió, convocada per la Diputació de Barcelona, a partir de la carta rebuda pels ajuntaments en la qual Endesa amenaça de tallar el subministrament elèctric a famílies vulnerables si els consistoris no paguen la meitat del deute derivat de la pobresa energètica. L’Ajuntament llagostenc ha rebut una carta similar.

A la reunió, que va tenir lloc dimecres, va assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. Durant la trobada, que va comptar amb la presència de representants de 150 consistoris, la Diputació va recomanar als responsables municipals que no facin cas de l’amenaça d’Endesa i que no paguin res, a l’espera que hi ha hagi una negociació per tractar el tema. La presidenta de la Diputació, Núria Marín, va recordar que aquest és un assumpte que han de tractar totes les administracions amb Endesa, especialment la Generalitat, que és la que té les competències.

Publicitat