L’Ajuntament va organitzar dilluns una xerrada per detectar violències masclistes

0
106

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta va organitzar dilluns una sessió de formació adreçada a les entitats per detectar violències masclistes als espais d’oci. La xerrada va anar a càrrec de professionals del Col·lectiu Indrets i va tenir lloc a Can Pelegrí.

L’activitat estava dirigida a les entitats implicades en l’organització de la Festa Major per treballar les violències masclistes, com detectar-les i com abordar possibles situacions als espais d’oci. Hi van participar representants de Protecció Civil, dels Volats, de VIPS, del Grup Pessebre Vivent, dels Sangrinaris i del Grupo La Feria.

Des de la Regidoria d’Igualtat, es valora molt positivament la participació i l’interès mostrat per les entitats assistents.

Publicitat