Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Festa Major comptarà amb un punt d’informació contra la violència masclista

La Festa Major de la Llagosta farà un pas més per viure una festa lliure de masclismes. Aquest any, l’Ajuntament instal·larà un Punt Lila específic per prevenir, informar i sensibilitzar dirigit a qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió sexista.

L’espai estarà instal·lat a la cantonada del carrer de l’Estació amb el carrer de Caldes, al costat de l’ambulatori. Des de fa uns anys, les bar­r­e­s de l’Espai de Concerts i del Parc Popular esdevenien barres liles, on la gent es podia adreçar en cas de viure o veure un cas d’agressió sexual. Ara, hi haurà un espai dedicat a promoure actituds no sexistes i que tothom pugui gaudir de la Festa Major amb normalitat. En aquest espai hi haurà personal professional per atendre casos de violència masclista. La seva principal funció serà la prevenció, convidant a joves i a adults a ser respectuosos amb tothom, tingui l’orientació sexual que tingui.

Si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en aquest punt, a més de a les barres com la de l’Espai de Concerts. El telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista és el 900 900 120.

Publicitat

Publicitat