El nou primer equip del CE la Llagosta ja entrena i jugarà dissabte el primer partit contra el Torelló

0
92

El nou primer equip del Club Esportiu la Llagosta afronta la segona setmana de pretemporada i debutarà dissabte en un partit amistós contra el Torelló. Feia un any que l’entitat llagostenca no tenia amateur masculí i dissabte es podrà veure la nova plantilla al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 19 hores.

El CE la Llagosta va començar a muntar el nou primer equip fa uns mesos i aquest estiu ja ho ha inscrit a la Quarta Catalana de la Federació Catalana de Futbol, que és la categoria més baixa del futbol català. Des de fa dues setmanes, la plantilla ja s’entrena al camp llagostenc, sota les ordres de la parella d’entrenadors, Manuel Iglesias i José Bermejo. “L’objectiu és tenir una plantilla amb 20 jugadors”, admet Bermejo, mentre que Iglesias, que afronta la seva quarta etapa al capdavant del primer equip del CE la Llagosta, explica que “ara estem fent el grup, després ja veurem com podem quedar a la classificació”.

Des de la coordinació general del CE la Llagosta es veu amb bons ulls la posada en marxa del nou primer equip. “L’objectiu del club és el futbol base i per donar sortida necessitem un primer equip. Ja el tenim i l’hem fet amb jugadors que són del municipi”, diu el coordinador general, José Ángel Venero.

El CE la Llagosta militarà a la Quarta Catalana i està a l’espera de conèixer el calendari oficial que encara no ha publicat la Federació Catalana de Futbol.

Publicitat