Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Sergio Gómez deixa el Toulon i fitxa per l’IFK Uddevalla Futsal suec

Sergio Gómez ha fitxat per l’IFK Uddevalla Futsal, de Suècia. L’esportista de futbol sala llagostenc es va desvincular del Toulon, de França, al juliol, i fa tan sols uns dies el seu nou club suec feia oficial la seva incorporació.

El llagostenc, que juga en la demarcació de porter, va tenir la passada temporada un curs complicat a causa d’una lesió però va acabar aixecant el títol de la lliga francesa. “Quan millor estava, quan millor em sentia, una greu lesió gairebé em costa la meva carrera i vida. Van ser mesos durs i només tenia al cap tornar a vestir-me de curt. Va ser dur però ho vam aconseguir i gràcies a Déu, família i amics torno a ser jo mateix. I ho faig amb un títol sota el braç”, deia per xarxes socials el llagostenc, que tanca un cicle a la lliga francesa com un dels porters referents del Toulon.

El nou repte de Gómez serà l’IFK Uddevalla Futsal, que aquesta temporada 2019-2020 disputarà la Lliga de Campions de futbol sala. “És un honor poder defensar els colors del campió de Suècia i disputar, per primer cop a la meva carrera, la Lliga de Campions de futbol sala”, explicava Gómez per xarxes socials fa uns dies.

Publicitat

Publicitat