Marina Millán fitxa per l’Handbol Sant Quirze, de la Divisió d’Honor de Plata

0
123

Marina Millán ha fitxat per l’Handbol Sant Quirze, de la Divisió d’Honor de Plata que és la segona màxima categoria estatal. La llagostenca ja va debutar amb el seu nou equip a la semifinal de la Supercopa de Catalunya, que va perdre contra el BM la Roca, per 27 a 19, la passada setmana.

Millán portava cinc temporades a les files del BM Granollers, quatre d’aquests a la base. El curs passat la llagostenca compaginava la seva feina sota els pals amb el filial, a la Lliga Catalana, sent la tercera portera del primer equip a la Divisió d’Honor. “Estic molt contenta perquè suposa pujar de categoria. Em fa molta il·lusió el repte i perquè l’entrenadora del Sant Quirze em portava a la Residència Joaquim Blume. Confia en mi i això serà bo”, admet la llagostenca, de 19 anys.

El Sant Quirze és un dels equips punters del grup C de la Divisió d’Honor de Plata perquè l’any passat va guanyar la lliga i va estar a punt de pujar a la màxima categoria. “La lliga aquest serà dura perquè ja no som només el Sant Quirze, som l’equip campió de lliga. A més, al grup hi ha els tres equips que baixen de la Divisió d’Honor, Castelló, Canyamelar València i Morvedre”, explica Marina Millán.

El primer partit a la Divisió d’Honor de Plata del Sant Quirze, amb la llagostenca, tindrà lloc el 14 de setembre contra el Gavà.

Publicitat