Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Alicia Piñero i David Soriano, campions d’Europa de judo de veterans

Els llagostencs Alicia Piñero i David Soriano es van proclamar el cap de setmana passat campions d’Europa de judo en la categoria de veterans. Alicia Piñero va ser primera en individual F3/-57 quilos. A més, Piñero i Soriano van aconseguir l’or per equips mixtos en la categoria MF40.

Els dos esportistes de la Llagosta formen part del Cerdanyola Gym Vallès i van prendre part en el Campionat d’Europa, que es va disputar a Gran Canaria, en representació de la selecció espanyola.

Aquesta temporada, David Soriano es va proclamar campió d’Espanya de veterans, mentre que Alicia Piñero va ser segona. Els dos també van aconseguir l’or en la Copa d’Espanya. Al mes d’octubre, es disputarà el Mundial i ara els esportistes de la nostra localitat han de decidir si hi participaran.

Publicitat

Publicitat