Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Noves dates del Fem Divendres

L’Ajuntament de la Llagosta ha donat a conèixer els carrers que es netejaran de forma integral fins al 30 d’agost en el marc del Fem Divendres. Demà, serà el torn del carrer de Jaume I. El dia 2 d’agost, es netejarà el carrer del Doctor Fleming. El dia 9, el carrer de Sant Pau entre les avingudes del Turó i de l’Onze de Setembre. El dia 16, el carrer de Santa Rosalia entre les avingudes del Turó i de l’Onze de Setembre. El dia 23, l’altra part del carrer de Santa Rosalia i el dia 30, el tram pendent del carrer de Sant Pau.

Per fer la neteja, és necessari que no hi hagi vehicles estacionats als carrers. Uns dies abans, s’instal·laran a la zona senyals informant de la neteja i de la prohibició d’aparcar mentre es faci aquesta tasca.

Publicitat

Publicitat