L’Ajuntament aprovarà avui les bases dels pressupostos participatius

0
94

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de juliol. Durant la sessió s’aprovaran les bases que regularan el projecte de pressupostos participatius, que, per primera vegada, es posarà en marxa a la nostra localitat. Mitjançant aquest procés, la ciutadania podrà escollir a què es destinen 30.000 euros del capítol d’inversions del pressupost municipal d’aquest any.

També està previst aprovar la proposta per tal que José Manuel Blázquez Jiménez sigui el nou jutge de Pau durant els propers quatre anys i que David Pedrola Masias sigui el seu substitut. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya serà el que després procedirà al nomenament definitiu.

A més s’acordarà que el 19 de març i el 14 de setembre siguin els dos dies festius locals de l’any que ve. El Ple aprovarà la sortida de l’Ajuntament de la Llagosta de l’Associació de Municipis del Galzeran.

Entre altres qüestions, al ple, també es donarà compte del Decret d’Alcaldia d’adhesió a la Declaració institucional del 28 de juny, Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, per uns municipis orgullosos dels seus colors.

La sessió plenària, que serà retransmesa íntegrament per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal, finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes.

Publicitat