La Policia Local de la Llagosta deté un carterista en el mercat setmanal

0
103

La Policia Local de la Llagosta ha detingut aquest migdia un presumpte carterista, que havia robat amb violència i intimidació un moneder a dos veïns de Montcada i Reixac al mercat setmanal, entre el carrer de l’Estació i el passeig de Pintor Sert. El presumpte autor, un home de 23 anys i veí de Cornellà de Llobregat, va ser recriminat pel pare de la noia a la qual estava robant i per escapar-se va fer ús de la força fent una lesió a la cama de l’home, de 65 anys.

La ràpida i eficient resposta de la Policia Local va comptar amb la col·laboració veïnal. A les 12.48 hores, uns veïns han avisat del succés a la comissaria. Seguidament, la patrulla local de prevenció del mercat setmanal va rebre la comunicació i va veure com el presumpte autor es donava a la fuga però va ser interceptat pels agents locals al Parc Popular, on van corroborar els fets denunciats pels dos veïns de Montcada i Reixac.

El detingut, amb antecedents per delictes similars, ha passat a disposició judicial.

Publicitat