L’HC Vallag s’estrenarà a la Segona Catalana contra el Joventut Handbol Mataró B

0
56

L’Handbol Club Vallag s’estrenarà a la Segona Catalana a la pista del Joventut Handbol Mataró B. Els llagostencs han estat enquadrats al grup A, amb un total de catorze equips, i s’han fixat com a objectiu la permanència a la nova categoria després d’assolir l’ascens la passada campanya.

La primera i l’última jornada de la fase regular del Vallag serà com a visitant. El conjunt de la nostra localitat s’estrenarà a la pista del Joventut Handbol Mataró B el 5 o 6 d’octubre i acabarà la primera fase a la pista del Molins de Rei B el 25 o 26 d’abril. La primera jornada com a local serà el segon cap de setmana del calendari contra l’Aula el 12 o 13 d’octubre.

El grup A de la Segona Catalana està format per Egara, Banyoles B, Terrassa B, Cerdanyola Implant Verd, la Salle Bonanova Atlètic, GEiEG Ballester, Fornells, Ràpid Cornellà, Aula, Vilamajor, Joventut Handbol Mataró B, Sant Esteve de Palautordera, Molins de Rei B i Vallag.

Publicitat