Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El Joventut Handbol iniciarà la temporada a la pista del Salou

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta començarà la temporada de la Tercera Catalana 2019-2020 a la pista del Salou el 5 o 6 d’octubre. Els llagostencs tornen a ser enquadrats al grup A amb un total de catorze equips i amb l’objectiu de lluitar per l’ascens.

El primer duel com a locals serà a la segona jornada contra l’Handbol Ribes el 12 o 13 d’octubre. L’última jornada de la fase regular serà el 25 o 26 d’abril a la pista del Sabadell B. El grup està format pel Tortosa, Sant Quirze B, Ripollet, Tarragona, Martorell B, Sant Boi B, Pau Casals, Maristes Rubí, Ribes, Vendrell, Salou, Maresme Llavaneres Atlètic, Sabadell B i Joventut Handbol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies