Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

El Fútbol Sala Unión Llagostense debutarà a la Lliga Nacional 2019-2020 contra la Trinitat Nova

El Fútbol Sala Unión Llagostense ja coneix el calendari de la temporada 2019-2020. Segons ha publicat la Federació Catalana de Futbol Sala aquesta setmana, el conjunt de la nostra localitat començarà la Lliga Nacional a casa contra la Trinitat Nova el 21 de setembre.

Els llagostencs començaran i acabaran la lliga al CEM El Turó. L’última jornada serà contra el Clot el 6 de juny. El calendari de la Federació Catalana preveu que la competició s’atura els caps de setmana del 2 i 3 de novembre, el 7 i 8 de desembre, el 18 i 19 de gener i el 9 i 10 de maig. La competició també s’aturarà per Nadal, del 28 de desembre al 5 de gener; i per Setmana Santa, del 5 al 12 d’abril.

La Lliga Nacional de la temporada 2019-2020 comptarà amb la participació del Teià Futbol Cinc, Ripoll, Trinitat Nova, Betània Patmos, Clot, Montsant Sala 5, Bigues i Riells, Olímpic Argentona, Prat, Padre Damián, Albelda Futsal, Sansur, Athletic Aguilar de Segarra i Fútbol Sala Unión Llagostense.

Publicitat

Publicitat