Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà durant la nit de demà un tractament fitosanitari de l’arbrat

Demà dimecres, entre les 22 i les 6 hores, l’Ajuntament de la Llagosta realitzarà un tractament fitosanitari contra la plaga del tigre del plàtan i el morrut de les palmeres. L’empresa encarregada dels treballs és Alemany Fitosanitaris. Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata. Com a mesura de precaució, es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent i tancar les finestres.

Les zones en les quals s’actuarà són: av. de l’Onze de Setembre, plaça de la Sardana, plaça d’Anne Frank, Parc Popular, plaça de l’Escorxador, c. de la Riera Seca, c. de Frederica Montseny, c. del Montseny, plaça de la Masia, plaça de les Cultures, passeig del Pintor Sert, c. de Sant Pau, c. del Doctor Fleming, c. de l’Estació, plaça de Cirera Voltà, INS Marina.

En el següent enllaç hi ha més informació: ow.ly/yg0K30pbGNp

Publicitat

Publicitat