Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Finalitza la novena edició del Campus d’Handbol Antonio García Robledo amb 122 infants

Durant dues setmanes, del 7 al 20 de juliol, s’ha celebrat la novena edició del Campus d’Handbol Antonio García Robledo a la casa de colònies El Company de Vilanova de Sau. En dos torns, 122 infants d’entre 7 i 16 anys, han pres part a l’activitat que organitza l’esportista professional d’handbol llagostenc, Antonio García Robledo.

L’activitat no només s’ha centrat en la pràctica d’handbol perquè també s’han realitzat altres esports, com ara futbol, bàdminton o bàsquet, entre altres, i, a més, activitats lúdiques amb excursions o pràctica de caiac. “Ha estat una nova edició genial. És un dels anys que més infants hem tingut al Campus. De fet, és el primer any que hem tingut un grup nombrós d’onze infants de set anys, que ens ha fet pensar activitats pròpies. Ens ho hem passat molt bé”, explica Antonio García Robledo.

Durant el Campus d’Handbol, han pres part sis jugadors professionals del BM Granollers com a monitors, Mamadou Gassama, Borja Lancina, Edgar Pérez, Miriam González, Kaba Gassama i el mateix Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat