Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta recupera el primer equip

El Club Esportiu la Llagosta tindrà primer equip la temporada 2019-2020. Després d’un curs sense amateur, el club ha pogut formar una plantilla amb una vintena de jugadors, que militaran a la categoria més baixa del futbol català, la Quarta Catalana.

Des de finals de maig, el club treballa per a la confecció del nou primer equip masculí i des d’aleshores s’han anat fent entrenaments al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Hores d’ara, la plantilla té una vintena de jugadors i des de la direcció esportiva es preveu el fitxatge de dos o tres més. La banqueta estarà formada per dos entrenadors, Manuel Iglesias i José Bermejo, dos tècnics amb una àmplia trajectòria. “L’objectiu per als entrenadors és aconseguir el màxim a la competició, però per al club és bàsic consolidar aquest equip per donar sortida als nostres jugadors de la base”, admet el coordinador del CE la Llagosta, José Ángel Venero, satisfet de la recuperació del primer equip.

Amb el nou equip, el CE la Llagosta tindrà per a la propera temporada totes les categories en futbol formatiu masculí, excepte els cadets.

Publicitat

Publicitat