Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

La Concòrdia signa set fitxatges per a la temporada 2019-2020 i podria incorporar dues jugadores més

El CD la Concòrdia s’ha reforçat amb set fitxatges de cara la temporada 2019-2020. La direcció esportiva s’ha vist en l’obligació d’incorporar noves jugadores després de les baixes de Jessica Cobos i Sònia Ancosta, per decisió personal, i Iris Gutiérrez, Alba Laguna, Ainoa Romero, Anna Domingo i Cristina Ancosta, perquè s’han retirat.

La Concòrdia s’ha reforçat a totes les posicions amb la portera Júlia Sanz (prové del CN Caldes); l’ala-tanca Leyre Granero (CN Caldes); les ales Mercè Portabella (Les Corts) i Sandra Navarro (Rubí); les ales-pivot Élida Tortosa (Rubí) i Júlia Nabona (Sabadell); i la pivot Naiara Moreno (no tenia equip). “Hem apostat per reforçar l’equip amb joventut i, a diferència del curs passat, serem una plantilla rejovenida”, admet el coordinador esportiu, Iván Beas, que no descarta que el club tanqui dues incorporacions més durant l’estiu. “Tenim una jugadora gairebé tancada i ens faltaria una més, que estem treballem”, diu Beas.

D’aquesta manera, la plantilla es completa amb les quatre jugadores que continuen, la portera Clàudia Oviedo i les ales Paula Jiménez, Sonia Blanco i Paula Pérez.

Publicitat

Publicitat