Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Concòrdia començarà la lliga a la pista de l’Eixample el 21 de setembre

El CD la Concòrdia començarà la lliga a la pista de l’Eixample el 21 de setembre. El Comitè Nacional de Futbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol ha publicat el calendari del grup 2 de la Segona Divisió espanyola de futbol sala de la temporada 2019-2020.

El conjunt de la nostra localitat, que va ser campió la temporada passada, començarà i acabarà la lliga fora de casa, el 21 de setembre a la pista de l’Eixample i el 16 de maig a Cervera, respectivament. El primer duel de les llagostenques al CEM El Turó serà a la segona jornada contra l’AECS de l’Hospitalet el 28 de setembre.

El grup està format per 16 equips, majoritàriament catalans, CN Caldes, Penya Esplugues B, FS Ripollet, Futsal Mataró, AECS l’Hospitalet, Castelldefels, Eixample, Cervera i la Concòrdia. També hi ha els equips de la Comunitat Valenciana, Hispànic de Torrent, Joventut d’Elx, Castelló i Almassera Ruz; i de l’Aragó, César Augusta, Eurogan Red Stars i Intersala Promises.

La Concòrdia preveu començar la pretemporada el 26 d’agost.

Publicitat

Publicitat