Luis Canalejas, nou entrenador del Joventut Handbol la Llagosta

0
81

Luis Canalejas és el nou entrenador del sènior del Joventut Handbol la Llagosta. El llagostenc substitueix en el càrrec Xavi Canalejas, que se centrarà en la coordinació esportiva de l’entitat la temporada 2019-2020.

Luis Canalejas ja havia tornat al club llagostenc a finals de la campanya 2018-2019 fent tasques d’adjunt a la direcció esportiva. En acabar el curs, el tècnic i el club han decidit continuar la seva vinculació per a la propera temporada amb l’objectiu d’intentar lluitar per l’ascens a la Segona Catalana.

L’entrenador llagostenc ja s’havia assegut a la banqueta del Joventut Handbol en una etapa anterior. Luis Canalejas va marxar del club llagostenc la temporada 2014-2015. Des d’aleshores, estava vinculat a l’HC Cardedeu.

Publicitat