L’HC Vallag celebra el Rockhandbol amb èxit de participació

0
74

El conjunt Del talego a la pista ha guanyat la primera edició del Torneig nocturn d’handbol Rockhandbol, que va organitzar divendres l’Handbol Club Vallag al Pavelló Antonio García Robledo.

El campionat va superar la previsió de l’entitat llagostenca i va comptar amb un total de vuit equips, alguns d’ells formats per exmembres de l’equip taronja. Del Talego a la pista comptava amb jugadors en actiu de la Llagosta i de Ripollet. La final es va disputar a les quatre de la matinada i el conjunt campió va superar el Birras Bravas. “Ha estat un campionat magnífic a nivell esportiu. Hi havia la previsió de sis equips però al final en van ser vuit. No esperàvem tanta gent, però estem molt contents”, explica el responsable del torneig, Javi Iglesias.

En paral·lel al campionat, hi va haver concerts dels grups La Vanda, Marc i Sergi’s project, Tiempo Límite Zero, Snif and Hueso i The Muerte.

Publicitat