Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El 14è Festival de Guitarra tindrà lloc demà al Centre Cultural

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà dissabte el 14è Festival de Guitarra de la Llagosta, la guitarra y el pueblo. L’acte, que ja té totes les invitacions exhaurides, està organitzat per La Flamenca, Unión Musical.

Al Festival actuaran els alumnes de guitarra de La Flamenca. En total, una cinquantena d’aprenents i guitarristes pujaran a l’escenari. L’espectacle està pensat per ensenyar quin és el procés d’aprenentatge que fan els alumnes. El Festival acabarà amb els de nivell avançat, que tocaran unes peces de Vicente Amigo.

L’esdeveniment arriba precedit per la trobada de guitarres que va tenir lloc dissabte passat al Parc Popular. Des de les onze del matí, un bon nombre de guitarristes, a més de cantaors, van pujar a l’escenari per compartir unes hores de música flamenca. El responsable de La Flamenca, Paco Garfia, està satisfet amb aquesta iniciativa. Tot i això ha indicat que “cal canviar algunes coses, com fer-la en una altra època de l’any, que no faci tanta calor”.

Publicitat

Publicitat