Dissabte, Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple al CEM El Turó

0
121

La Llagosta se sumarà demà dissabte a la iniciativa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb una activitat al Complex Esportiu Municipal El Turó.

La piscina del complex llagostenc organitza demà una classe d’Aquafit a la piscina exterior. L’activitat començarà a les 11.15 h. A més, durant aquests dies es vendran productes de la campanya solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Com en les darreres edicions, el Mulla’t també arriba als establiments comercials amb la venda de l’Oli del Mulla’t. Es tracta de l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli venuda durant el mes de juliol, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’esclerosi múltiple afecta avui dia unes 9.000 persones a tot Catalunya. Per cada home diagnosticat, hi ha dues dones. L’edat mitjana del diagnòstic és als 30 anys.

Publicitat