Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El primer torneig Vallag Rockhandbol se celebra avui

Aquesta nit, l’Handbol Club Vallag organitza el primer Vallag Rockhandbol, un torneig d’handbol nocturn que estarà amenitzat per música en directe. La proposta començarà a les 21 h al Pavelló Antonio García Robledo i està previst que es desenvolupi fins a les quatre de la matinada.

Al torneig s’han presentat vuit equips de categoria sènior, formats per joves que acaben de pujar de categoria i altres que són gairebé veterans. El president del Vallag, José Aguilera, ha explicat que “no hi ha tradició d’handbol nocturn a la comarca i tot i això ha respost força gent”. Unes 80 persones jugaran en algun moment al Pavelló Antonio García Robledo.

A més de l’handbol, l’altra protagonista del torneig serà la música. Aquesta primera edició del Vallag Rockhandbol comptarà amb les actuacions del grup de versions La Vanda (20.30 h), Marc & Sergi’s Project, que toquen blues&rock (21.30 h), el rock de Tiempo Libre Zero (22.30 h), el grup punk Snif a Hueso (23.45 h) i The Muerte, que tocarà rock (00.30 h). Durant tota la nit, hi haurà servei de bar.

El Vallag Rockhandbol forma part de la programació Viu l’estiu 2019.

Publicitat

Publicitat

Més notícies