El primer torneig Vallag Rockhandbol se celebra avui

0
74

Aquesta nit, l’Handbol Club Vallag organitza el primer Vallag Rockhandbol, un torneig d’handbol nocturn que estarà amenitzat per música en directe. La proposta començarà a les 21 h al Pavelló Antonio García Robledo i està previst que es desenvolupi fins a les quatre de la matinada.

Al torneig s’han presentat vuit equips de categoria sènior, formats per joves que acaben de pujar de categoria i altres que són gairebé veterans. El president del Vallag, José Aguilera, ha explicat que “no hi ha tradició d’handbol nocturn a la comarca i tot i això ha respost força gent”. Unes 80 persones jugaran en algun moment al Pavelló Antonio García Robledo.

A més de l’handbol, l’altra protagonista del torneig serà la música. Aquesta primera edició del Vallag Rockhandbol comptarà amb les actuacions del grup de versions La Vanda (20.30 h), Marc & Sergi’s Project, que toquen blues&rock (21.30 h), el rock de Tiempo Libre Zero (22.30 h), el grup punk Snif a Hueso (23.45 h) i The Muerte, que tocarà rock (00.30 h). Durant tota la nit, hi haurà servei de bar.

El Vallag Rockhandbol forma part de la programació Viu l’estiu 2019.

Publicitat