Aquesta tarda, concentració de rebuig contra les agressions masclistes

0
79

L’Ajuntament de la Llagosta se suma a les concentracions de rebuig contra les agressions masclistes que convoquen per a aquesta tarda els moviments feministes i que compten també amb el suport de la Federació de Municipis de Catalunya. A la nostra localitat, l’acte tindrà lloc avui a les 18 hores a la plaça d’Antoni Baqué i servirà també per condemnar la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016 i que ara s’està jutjant.

L’Ajuntament vol deixar constància de la seva solidaritat amb la víctima i amb totes les dones que pateixen violència masclista. Les violències masclistes són una xacra i un problema social d’extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d’oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent, asseguren tant des de la Federació de Municipis de Catalunya com des de l’Ajuntament.

Publicitat