Se celebra la primera jornada d’esports alternatius al carrer amb partits de bàdminton

0
112

La primera jornada d’esports alternatius al carrer s’ha celebrat aquesta tarda al Parc Popular i s’ha dedicat al bàdminton. L’activitat, que s’emmarca dins del programa Viu l’estiu de 2019, ha estat organitzada pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure. Durant l’activitat els infants han pogut fer diversos partits de bàdminton entre les tres pistes que s’han muntat.

La següent jornada d’esports alternatius al carrer se celebrarà l’11 de juliol també al Parc Popular i a les 19 hores. En aquella ocasió, es podrà jugar a futbol flag. El 18 de juliol, es farà la cloenda d’aquestes jornades amb una festa de l’escuma per a tots els infants a partir de les 19 hores al Parc Popular.

Publicitat