Les llagostenques Paula i Clàudia Roman es classifiquen per disputar el Campionat de Catalunya de patinatge artístic

0
84

Les llagostenques Paula i Clàudia Roman s’han classificat per disputar el Campionat de Catalunya de patinatge artístic infantil i benjamí, respectivament, que tindrà lloc el 26 i 27 de juliol a Vidreres. Totes dues patinadores, membres del Club de Patinatge Artístic Ripollet, van aconseguir el bitllet pel català al Campionat de Barcelona, que va celebrar-se el cap de setmana a Parets.

Les dues llagostenques van participar amb èxit al campionat barceloní i totes dues van pujar la podi. En categoria benjamí s’estrenava Clàudia Roman i ho feia amb el primer lloc, sent campiona de Barcelona amb una puntuació de 73,70. Pel que fa a la categoria infantil, Paula Roman aconseguia el subcampionat de Barcelona amb 318,90 punts.

Les dues llagostenques, que són germanes, estan entrenades per Janet Ruiz al CPA Ripollet.

Publicitat