Balanç positiu de la sortida dels gegants a Vinaròs

0
103

La Colla Gegantera de la Llagosta ha fet un balanç positiu de la sortida de cap de setmana per participar a la Trobada Gegantera de Vinaròs. La celebració s’emmarcava en les Festes de Sant Joan i Sant Pere de la capital del Baix Maestrat, a Castelló.

Els membres de la colla de la nostra localitat van sortir divendres al vespre cap a Vinaròs. Dissabte es va celebrar la 29a Trobada de Gegants de Vinaròs, que va servir per commemorar els 75 anys dels primers gegants de la ciutat. L’acte va coincidir amb la 4a Trobada de Gegants de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants. Pels carrers de Vinaròs van passejar la Blanqueta, la Torradeta, la Mariona i en Llago.

Després dels actes de la trobada, els participants van poder gaudir dels actes que posaven el punt final a les Festes de Sant Joan i Sant Pere. Diumenge, la Colla Gegantera de la Llagosta va tornar cap a casa. Segons el cap de colla, Pablo Martín, “la trobada ha anat molt bé, així com el cap de setmana, que ha servit per cohesionar més la colla”.

La propera sortida dels gegants de la Llagosta serà el 13 de juliol a la Trobada de Tordera. Aquesta serà la darrera activitat de la Colla Gegantera abans de les vacances d’estiu.

Publicitat