Les obres de reforma de Can Baqué ja estan en marxa

0
85

Les obres de la primera fase de reforma de la històrica masia de Can Baqué ja han començat. Aquesta actuació ha estat adjudicada per l’Ajuntament de la Llagosta a l’empresa RÈCOP Restauracions Arquitectòniques.

El pressupost de les obres és d’uns 200.000 euros. La primera fase de remodelació de Can Baqué, que hauria d’estar acabada en sis mesos, consistirà en la realització d’actuacions prèvies (neteja i desinfecció de l’interior de l’edifici); demolicions d’elements d’obra (forjats i particions) i desmuntatges (coberta, fusteries, etc..) i la rehabilitació de la coberta i tractament de façanes, entre d’altres. L’empresa adjudicatària ha inclòs algunes millores en el projecte, que afectaran a l’enllumenat de la façana, a la fusteria i a la solera.

Un dels objectius de l’obra és preservar i mantenir els valors que transmet la masia de Can Baqué per a les futures generacion­s de la nostra població.

Publicitat