Una trentena de participants al festival de patinatge artístic del Club Patí la Llagosta

0
65

Una trentena de membres del Club Patí la Llagosta van participar al festival de patinatge artístic de final de temporada, que va tenir lloc divendres a la pista poliesportiva de l’Institut Marina. La direcció de l’entitat ha valorat positivament l’última activitat esportiva de la temporada 2018-2019, tot i que durant el mes de juliol encara continuaran fent entrenaments.

Durant el festival, uns 34 patinadors i patinadores del club, d’entre les edats de 3 a 14 anys, van fer una exhibició individual i en tres grups diferents. “Estem molt satisfets perquè els patinadors i patinadores van poder demostrar tot el que han après durant la temporada i els familiars han pogut veure com han evolucionat”, ha explicat el president del Club Patí la Llagosta, Sergi Martínez.

Al festival també va participar un grup convidat que pertany a les activitats extraescolars de l’Escola Sagrada Família.

D’altra banda, el Club Patí la Llagosta celebra durant el mes de juliol una jornada de portes obertes, de dilluns a divendres de 17 a 19 hores, a la pista poliesportiva de l’Institut Marina.

Publicitat