Divendres, 26 abril 2024
12.2 C
La Llagosta

Una trentena de participants al festival de patinatge artístic del Club Patí la Llagosta

Una trentena de membres del Club Patí la Llagosta van participar al festival de patinatge artístic de final de temporada, que va tenir lloc divendres a la pista poliesportiva de l’Institut Marina. La direcció de l’entitat ha valorat positivament l’última activitat esportiva de la temporada 2018-2019, tot i que durant el mes de juliol encara continuaran fent entrenaments.

Durant el festival, uns 34 patinadors i patinadores del club, d’entre les edats de 3 a 14 anys, van fer una exhibició individual i en tres grups diferents. “Estem molt satisfets perquè els patinadors i patinadores van poder demostrar tot el que han après durant la temporada i els familiars han pogut veure com han evolucionat”, ha explicat el president del Club Patí la Llagosta, Sergi Martínez.

Al festival també va participar un grup convidat que pertany a les activitats extraescolars de l’Escola Sagrada Família.

D’altra banda, el Club Patí la Llagosta celebra durant el mes de juliol una jornada de portes obertes, de dilluns a divendres de 17 a 19 hores, a la pista poliesportiva de l’Institut Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies