Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

La Biblioteca organitza tres exposicions durant el mes de juliol

Durant aquest mes de juliol, a la Biblioteca de la Llagosta es poden visitar tres exposicions diferents. Viatges, la Guerra Civil i els vehicles són els temes de les mostres que estan instal·lades a Can Pelegrí.

La Biblioteca ofereix la ja tradicional exposició de Guies de viatge, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat. Les persones que ho desitgin tenen a la seva disposició guies i material en préstec per preparar les seves vacances.

La segona mostra es tracta de treballs realitzats per alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Marina. El tema és la Guerra Civil i la memòria històrica i porta per nom Cartes des de la trinxera.

La darrera exposició és obra d’un usuari de la Biblioteca, Óscar Mulero, que és l’autor dels dibuixos sobre dissenys d’automoció que es poden veure des d’avui a la Biblioteca.

Les tres propostes estan instal·lades a la zona d’adults de la Biblioteca i es poden visitar de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimecres al matí, de 10 a 14 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies