El Black Mamba guanya per segon cop el Torneig del FS Unión Llagostense

0
94

El Black Mamba ha guanyat per segon cop el Torneig de les 24 hores de futbol sala que va organitzar el cap de setmana el Fútbol Sala Unión Llagostense al Pavelló Antonio García Robledo. L’equip, que està format majoritàriament per jugadors de Mollet, va imposar-se a la final contra La Gozadera per 5 a 4 i va revalidar el títol que havia guanyat el 2018.

La final de la vuitena edició del torneig llagostenc va estar molt ajustada. El Black Mamba va arribar a posar a l’electrònic un 4 a 0, però, a la segona part, La Gozadera va aconseguir empatar. A dos minuts per al final, el Black Mamba va marcar el cinquè gol. “Ha estat la final més ajustada que recordi en els darrers anys del torneig. Ha predominat el bon ambient i l’espectacle esportiu”, ha valorat positivament el responsable del torneig, Javier Castañeda.

El Black Mamba ha estat també guardonat amb el trofeu de millor defensa. L’equip campió no va perdre cap partit durant el torneig. El golejador del campionat va ser Óscar Abad, amb 8 gols, de Los Teds, que va perdre la semifinal contra el Black Mamba per 4 a 1.

Publicitat