Tot l’alumnat de l’Institut Marina que ha fet la selectivitat aquest any ha aprovat

0
112

Tots els alumnes de l’Institut Marina que han fet les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han aprovat. En total, es van presentar divuit alumnes de Batxillerat i tres estudiants de Cicles Formatius, que van fer les proves específiques.

Aquest any, la nota màxima de les PAU de l’alumnat de la Llagosta ha estat un 8,2. En un primer moment, sembla que tots els alumnes han tingut nota per entrar a l’opció universitària escollida. Tot i això caldrà esperar a la nota de tall definitiva de cada facultat.

Cal destacar que tres estudiants de l’INS Marina, concretament del Batxillerat Humanístic Social, han acabat amb matrícula d’honor. Això els servirà per tenir una millor qualificació de cara a l’accés a la universitat, ja que la nota de Batxillerat compta un 60% de la nota final.

D’altra banda, dos estudiants de l’institut llagostenc han pres part als Premis extraordinaris de Batxillerat, convocats per la Generalitat de Catalunya. Les proves es van fer dimarts i la publicació definitiva dels alumnes premiats es farà el 19 de juliol.

Publicitat