Setze equips participaran al Torneig de les 24 hores del Fútbol Sala Unión Llagostense

0
71

Setze equips participaran al Torneig de les 24 hores del Fútbol Sala Unión Llagostense, que tindrà lloc el cap de setmana al Pavelló Antonoi García Robledo. D’entre els conjunts inscrits hi ha el vigent campió, el Black Mamba, que defensarà el títol de 2018.

El FSU Llagostense va fer el sorteig dels grups ahir dijous, i va haver de deixar deu equips fora de la competició. «Deu equips es van quedar fora perquè havíem de posar un límit de setze conjunts. Si fem un campionat amb més equips ja no seria un torneig de 24 hores. Estem molt contents perquè cada any que passa hi ha més equips que volen participar», admet el president del FSU Llagostense, Javier Castañeda.

El primer partit tindrà lloc demà dissabte a les nou del matí. La primera fase consta de quatre grups amb quatre equips a cadascun. Els dos primers classificats dels grups passaran als quarts de final, que es preveuen disputar prop de les quatre de la matinada del diumenge. A les nou del matí del diumenge es jugarien les semifinals i la final a les dotze del migdia.

Publicitat