Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta participaran a la Trobada Gegantera de Vinaròs

La Colla Gegantera de la Llagosta viatjarà aquest cap de setmana a Vinaròs per participar a la 29a Trobada de Gegants de la població del Baix Maestrat, a Castelló. L’acte coincidirà també amb la 4a Trobada de gegants valencians.

Amb aquesta sortida, els gegants de la nostra població tornen la visita que van fer els gegants de Vinaròs a la Llagosta durant la Trobada que es va celebrar per les festes de Sant Josep. D’altra banda, els membres de la Colla Gegantera de la nostra localitat aprofitaran l’ocasió per fer la tradicional sortida de germanor de l’entitat, que comptarà amb 25 participants.

La Trobada de Gegants de Vinaròs tindrà lloc demà i començarà a les 11 h amb la Plantada de gegants i capgrossos a la plaça de l’Ajuntament. A les 13 h, hi haurà la recepció de les colles al Saló de Plens de la ciutat. A la tarda, a partir de les 18 h, es realitzarà la cercavila, que acabarà una hora i mitja més tard. Llavors es faran els balls de lluïment que serviran per celebrar els 75 anys dels Nanos i Gegants de Vinaròs. Posteriorment, hi haurà el gran final de festa.

Publicitat

Publicitat