El Ple aprova diversos tràmits relacionats amb el nou mandat

0
96

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir, en una sessió extraordinària que va durar una hora, diferents tràmits de cara al nou mandat que tot just ara comença. L’alcalde, Óscar Sierra, va explicar les responsabilitats que tindran els regidors de l’equip de govern municipal.

Durant aquest mandat, Concepción Jiménez Cruz serà regidora d’Economia i Hisenda i Recursos Humans; Francisco Javier Ruiz Escobar, de Societat del Coneixement, Cultura i Educació; Jordi Jiménez Rodríguez, de Serveis Municipals, Via Pública i Equipaments, Mobilitat i Habitatge; Antonia Illescas Martínez, de Gent Gran, Cooperació i Solidaritat i Serveis Socials; Mariano García Cividanes, de Seguretat Ciutadana, Civisme i Convivència, Salut Pública i Actes Populars i Tradicions; Antonio Jesús García Robledo, d’Esports; Marc Ruiz Llorente, d’Urbanisme i Planificació Estratègica, Comunicació i Transparència, Atenció a la Ciutadania i Participació Ciutadana; Melania Beltrán Gutiérrez, d’Igualtat, Benestar Animal i Educació Secundària i Formació Contínua; Judith Robles Lafuente, d’Ocupació i Promoció Econòmica i Infància; Núria Guerrero Baso, de Diversitat i Ciutadania i Joventut; Raúl Valero Martínez, d’Indústria; i Isabel María Rodríguez Mañas, de Medi Ambient i Sostenibilitat i Comerç i Consum.

Óscar Sierra va destacar que s’ha creat la Regidoria de Benestar Animal i la d’Actes Populars i Tradicions, que es complementarà amb la de Cultura. “A Educació, hem destinat dos regidors per tirar endavant el màxim de projectes en aquest àmbit”, va remarcar l’alcalde.

L’àrea de Planificació i Territori estarà presidida per Jordi Jiménez i Marc Ruiz serà el vicepresident. L’àrea d’Economia, Administració i Comunicació tindrà a Conchi Jiménez com a presidenta i a Francisco Javier Ruiz com a vicepresident; i l’àrea de Serveis a les Persones estarà presidida per Mariano García i Antonia Illescas serà la vicepresidenta.

Concepción Jiménez Cruz és la primera tinenta d’alcalde; Mariano García Cividanes, el segon; Jordi Jiménez Rodríguez, el tercer; Antonia Illescas Martínez, la quarta; i Francisco Javier Ruiz Escobar, el cinquè.

Els membres de la Junta de Govern Local seran Óscar Sierra, Concepción Jiménez Cruz, Mariano García Cividanes, Jordi Jiménez Rodríguez, Antonia Illescas Martínez i Francisco Javier Ruiz Escobar. També formaran part d’aquest òrgan amb veu i sense vot Antonio Jesús García Robledo, Marc Ruiz Llorente, Melània Beltrán Gutiérrez, Judith Robles Lafuente, Núria Guerrero Baso, Raúl Valero Martínez i Isabel María Rodríguez Mañas.

L’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor Jordi Jiménez estaran a dedicació exclusiva i la regidora Antonia Illescas, a dedicació parcial.

Durant aquest nou mandat, els plens ordinaris se celebraran l’últim dijous de mes a partir de les 19.30 hores.

La regidora d’ERC, Cristina Segura, i el regidor de Ciutadans (Cs), Jorge Sabanza, van demanar que durant aquest mandat es reuneixi el Consell Escolar. L’alcalde, Óscar Sierra, va explicar que hi ha una estreta relació amb la comunitat educativa de la Llagosta.

La constitució dels grups municipals va ser aprovada per unanimitat. La creació i composició de les comissions informatives va comptar amb l’abstenció de La Llagosta En Comú (LLEC), mentre que, al punt de la periodicitat dels plens i de les comissions informatives, va votar en contra ERC.

El punt de l’assignació de retribucions i indemnitzacions als membres de la Corporació va ser aprovat amb els vots a favor del PSC; en contra de LLEC i amb les abstencions d’ERC i Cs.

Publicitat