Diumenge se celebrarà la 17a edició de la Bicicletada del Besòs

0
68

Diumenge tindrà lloc la 17a Bicicletada del Besòs. Aquest any, la pedalada està dedicada a la lluita contra el càncer. Centenars de bicicletes recorreran els diferents camins fluvials dels rius Congost, Mogent, Tenes i Besòs.

El recorregut de la Bicicletada serà el mateix que en edicions anteriors, amb tres punts de sortida, Granollers, Montornès i Montmeló, i dos punts d’incorporació, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet. La pedalada acabarà amb una festa al Parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs.

Els organitzadors conviden a totes les persones participants a fer fotografies i publicar-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #kmcontraelcàncer, per promoure la lluita contra el càncer. L’empresa multinacional catalana Grífols, especialitzada en el sector farmacèutic, apadrinarà els quilòmetres recorreguts pels participants. Cada quilòmetre equivaldrà a 0,20 euros, i l’objectiu és arribar-ne als 15.000.

Tota la recaptació serà lliurada a parts iguals a l’entitat Oncovallès, amb seu a Granollers i orientada al suport a malalts i familiars, i a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, per a les diferents línies d’investigació del càncer infantil que té en marxa.

L’activitat està organitzada pel Consorci Besòs-Tordera, la Nova Fita i l’Ajuntament de Sant Adrià i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet, i la Diputació de Barcelona.

Publicitat