Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Mor Joan Olesti, fundador de la Unió de Radioaficionats de Catalunya

El llagostenc Joan Olesti, fundador de la Unió de Radioaficionats de Catalunya (URCAT) de la qual va ser president, va morir dissabte als 71 anys. La cerimònia de comiat es va fer el dia de Sant Joan al tanatori de Santa Perpètua de Mogoda.

Joan Olesti era una persona molt coneguda en l’ambient dels radioaficionats a Catalunya. L’any 1995, va ser un dels impulsors de la creació de la Unió de Radioaficionats de Catalunya, membre de la Unión de Radioaficionados de España. L’any següent, es va constituir a la Llagosta la URCAT. Olesti va ser secretari de l’entitat de 1995 al 2001; tresorer del 2001 al 2003; i president del 2003 al 2017, quan va tenir que deixar el càrrec per una malaltia. Durant tot aquests temps, el llagostenc també va presidir la Unió de Radioaficionats del Vallès Oriental.

Joan Olesti va estar molt vinculat al Casal d’Avis de la Llagosta. Durant un parell d’anys, va ser president de l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de La Llagosta.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat