Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

El Club Patí celebrarà demà divendres una exhibició de patinatge artístic a la pista de l’Institut Marina

El Club Patí la Llagosta celebrarà demà divendres un festival de patinatge artístic a la pista poliesportiva de l’Institut Marina. L’exhibició començarà a partir de les set de la tarda amb la quarantena de patinadors i patinadores del club.

L’activitat consistirà en exhibicions grupals i individuals. “Fins ara fèiem aquest festival durant la Festa Major, però hem considerat que és millor fer-ho ara. Abans es feia al setembre, però era molt just després de l’aturada per les vacances d’estiu i en canvi ara és millor per a les patinadores i patinadors, perquè així acabem ja la temporada 2018-2019”, explica el president del Club Patí la Llagosta, Sergi Martínez.

L’accés a la pista poliesportiva de l’Institut Marina serà per la porta que se situa entre els carrers de Víctor Català i de Montserrat Roig.

D’altra banda, el club celebrarà durant el mes de juliol jornades de portes obertes, de dilluns a divendres de 17 a 19 hores, a la pista poliesportiva de l’Institut Marina.

Publicitat

Publicitat